Denk je, of voel je dat ik je kan helpen om voor jezelf te beginnen? Zit je op dit moment (weer) in een baan die niet bij je past? Is het nu tijd om ervoor te gaan? Kun je hulp gebruiken bij het helder krijgen waarin dan en hoe?

Heb jij het gevoel dat je niet maximaal leeft? Dat je eigenlijk veel meer kan en meer verdient? Maar door omstandigheden, twijfels of angsten niet durft te veranderen? Dan moet je je inschrijven voor deze inspiratiesessie! 

Tijdens dit interactief gesprek gaan we samen kijken waar je nu staat, zowel persoonlijk als op professioneel vlak, wat zijn jouw uitdagingen, wat houdt jou nu nog tegen van jouw droomleven en waar je heel graag naartoe wil groeien.  

Even brainstormen over jouw doelen en zorgen en mogelijk zal ik aan de hand van je antwoorden je in kennis stellen van de programma’s die gegarandeerd zullen bijdragen tot meer levenskwaliteit. 

Neem dan even de tijd om onderstaand formulier in te vullen om te kijken of wij ‘de juiste match’ zijn. We zullen dan zo snel mogelijk een gesprek met je inplannen!

Belangrijk: Onze expertise ligt bij hoogopgeleide, gevoelige, ambitieuze mensen die graag voor zichzelf willen beginnen, alleen (nog) niet weten hoe en waarin.  Streef jij onafhankelijkheid na in tijd én geld en ben je in staat in jezelf te kunnen investeren? Vraag dan snel een gesprek aan, zodat je je droom waar kunt maken!