Ben je een ondernemer/onderneemster (in spe)? En wil meer bereiken met minder inspanningen? Wil je nog enkel werken vanuit je passie? Doen wat je echt graag doet? En daar ook nog betaald voor worden? Dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen in de onderstaande masterclasses over persoonlijke en zakelijke groei. 

Ik beloof je een boeiend traject, waar je naar een volgend niveau zal kunnen schakelen.

De basis van je groei ligt in je Persoonlijke Ontwikkeling. Wil je meer geluk ervaren, succesvoller je zaken runnen, meer in balans zijn? Dan moet je weten dat 80% van je succes (wat het ook betekent voor jou) psychologie is.

Denk erover na! Wat jou tegenhoudt van het leven dat jij wilt leiden zijn vaak angsten (angst voor falen, angst om beoordeeld te worden, angst voor succes,…) en belemmerende overtuigingen (ik ben te oud, te dik, geen diploma, geen ervaring, niet mooi genoeg, mijn ouders, onzeker, mijn afkomst, …) En wij geloven erin en daarom hebben wij een reden(= excuus) om er niet helemaal voor te gaan. 

Weet dat ALLES psychologie is, elk gevoel is een neuroconnectie die jij bewust (of onbewust) ooit gecreëerd hebt. Dat betekent dat jij ook nieuwe, stimulerende ipv belemmerende, gevoelens kan creëren mbv het aanmaken van nieuwe voedende gewoontes. Dat heet neuroplasticiteit in neurowetenschappen.

Jij, en enkel jij bent verantwoordelijk voor jouw resultaat/leven. Ik nodig je uit om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en volgende aspecten van je psyche aan te pakken zodat niks je meer tegenhoudt van het leven dat jij echt verdient:

  • overwin je angsten
  • verander je gewoontes
  • herontdek je passie
  • vind je sweet-spot( combinatie van passie, vaardigheden en geld)
  • heb een plan om je doelen te bereiken
  • leer baas zijn over je gevoelens
  • vind balans
  • herontdek jezelf

Ik neem je mee in een boeiend transformerend proces, waar jij diepere inzichten krijgt in waarom je doet wat je doet. Waar jij jouw sweet-spot ontdekt en van je hobby een jobby kan maken.  Waar je de tools en tips krijgt om de baas te zijn over jouw emoties en in piekstaat bent om jouw doelen te bereiken!

De groepjes worden bewust klein gehouden en zijn snel volzet, dus wees er snel bij en schrijf je in via de onderstaande knop:

Passionele groeten

 Yulia