Onze missie bij FAB academie is het stimuleren van ondernemerschap bij vrouwen vanuit hun passie en vrouwelijkheid. 

F.A.B.-Academy biedt een programma dat je leven transformeert. 

Het is een uniek traject. Waar jij je helemaal VIP voelt. Wij zorgen voor mooie locaties, krachtige inhoud en vooral een praktische, resultaat georiënteerde, fun, verbindende omgeving, waar jij je volle potentieel (her)ontdekt. Zowel zakelijk als persoonlijk.

Het programma biedt de nodige tools, kennis, strategieën en het proces om je zelfbewustzijn op te bouwen, je passie te vinden en een duidelijke visie voor jouw toekomst te bepalen. Het zorgt er gewoon voor dat je slaagt in je opzet. De oefeningen zijn eenvoudig te implementeren in je dagelijkse leven. Ze zorgen ook voor onmiddellijk resultaat.

8 Masterclasses                  4 maanden                       15 top-vrouwen


F.A.B.-academy kan opgesplitst worden in 3 hoofdmodules:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING: HERONTDEK JEZELF

 • Waar ben ik nu en waar wil ik naartoe? Ontdek je kernwaardes en je passie en koppel deze aan je levensmissie.
 • Overwin je angsten!
 • Creëer je strategie en een plan om je doel te bereiken. Creëer je actieplan en omring jezelf met de juiste mensen.
 • Vergroot je comfortzone en creëer succesvolle gewoontes. Wil je een ander resultaat? Durf dan anders te denken en leer nieuwe en betere gewoontes aan.

VROUWELIJKHEID: ONTWAAK JE VROUWELIJKE KRACHT

 • Herontdek je vrouwelijkheid. De oeroude geheimen van vrouwelijkheid onthuld.
 • Stap in je vrouwelijke kracht, voel je zelfzeker, mooi, sensueel en bereik je meer met minder inspanningen.
 • Duik in de 4 niveaus van vrouwelijkheid: emotioneel, intellectueel, fysiek en geestelijk
 • Doorbreek de 7 energiepoorten en ontwaak de godin in je!

ZAKELIJKE ONTWIKKELING: BOOST JE BUSINESS

 • Lanceer je dienst/product.
 • Leer alles over Multi Marketing Plan die wel werkt,
 • Ontdek de geheimen van de beste verkooptechnieken vanuit je hart,
 • Bouw een team uit
 • Maak je van je hobby een Jobby .

Algemene voorwaarden FAB academy

Lees wat andere FABs vertellen over FAB-academy:

“Dankzij FAB- academy, heb ik meer evenwicht in mijn leven gevonden. Ik visualiseer ook mijn doelen dmv mijn goaltree, dus elke keer als ik het moeilijk krijg, kijk ik terug naar deze goaltree.
Deze is een belofte aan mezelf en die moet ik houden. Voor mij dus meer zelfrespect en veel minder perfectionisme. Meer tijd voor mezelf. — Nicole Vranken, CEO Vendito +
“Yulia haar academy heeft me nog meer structuur gebracht in mijn business.
Heel voornaam is jezelf heel graag zien, tijd nemen voor jezelf en je gezin.
De driehoek waarbij focus, zelf communicatie en houding van belang zijn pas ik regelmatig toe en dat helpt enorm.
Ik beveel haar academy aan om je weer kracht te geven en te houden van jezelf.
Ik heb een maand na de academy een belangrijke beslissing genomen en ben daar fier op.

De FAB academy heeft me weer eens bewust gemaakt dat ik een gelukkige vrouw ben.
Ik werk samen met een fantastisch bedrijf Forever Living waar ik mijn passie kan delen met anderen. Andere mensen bewust maken van de kracht van de Aloë Vera door deze dagelijks te drinken en te smeren en mensen bewust maken dat er echt meer in het leven is dan alleen maar werken. Geniet van je leven.
Dank U Yulia— Amy Rijcken, Forever Business Owner
“Lieve mooie vrouwen! Ik wil graag mijn ervaring even neerpennen over mijn traject bij Yulia Stark en over het weekend bij Veerle Phara (ontwaak de Godin in je)! Beiden super wijze, mooie vrouwen! Mooier van al: ze zijn staan in hun vrouwelijke, mooie daadkracht! Dit is essentieel om als vrouw jouw passie te volgen in het leven. Wat is het mooi om in jouw vrouwelijke leiderschap te stappen! Tijdens deze traject, leer je hoe je je leven vanuit jouw “ unieke vrouw zijn “ te staan! Het is zeer simpel en oh zo mooi! Ik volg momenteel dit traject bij Yulia Stark. Ze brengt ons meer tot bij ons vrouw zijn! 
Afgelopen weekend hebben we genoten van ons vrouw zijn bij Veerle Phara. Veerle heeft ons dieper laten zakken naar ons ontwikkeling van onze mooie “ unieke “ vrouw zijn. We kunnen dit altijd in ons leven toepassen! Yulia en Veerle, leren ons om als unieke “ vrouw bewuster in het leven te staan! Ik ervaar NU al vele resultaten! Ik onderneem meer in mijn leven! Ik heb mijn leven in mijn handen! Ik blijf meer kort bij mezelf bij elk minder leuke situaties. Ik ken mezelf beter en beter. Ik voel duidelijker wat ik wil! Ik stap uit mijn comfortzones om mijn passie uit te spreiden naar de wereld toe! Ik gun mezelf al het moois wat het leven mij te bieden heeft! Ik merk bij dit traject te volgen bij Yulia een “ grote verandering!” 
Dames, ik kan jullie nog veel meer over schrijven. DOEN, DOEN, DOEN!!! IK heb dit als waardevol in mijn leven ervaren en ervaar het nog steeds! Ik draag dit heel mijn leven! 
Dames, laat jullie verrassen en stap uit jullie comfort zone 😉. Enkel dan, gebeurd er een verandering in jouw leven!
Be the change!
Liefs,Deborah— Debora Di Turi, zorgkundige
“Ik heb het gevoel dat ik met herwonnen kracht verder kan. Ik heb sloten energie en ik straal dat blijkbaar ook uit want de complimentjes blijven maar komen :-)
Daarom vind ik ook dat iedere vrouw deze kans met beide handen moet grijpen en omhelzen en FAB-academy volgen… Het is zulk een prachtige ervaring! Vandaar een dikke dankjewel aan Yulia én de sterke vrouwen waarmee ik omringd was tijdens het traject!— Marleen Verjans, OpvoedSTER
“Een waardevol “Goddess weekend”! Ik heb ook heel wat kunnen ‘afwerpen’ waarvan ik niet wist hoe er vanaf te geraken, maar dat ging blijkbaar ook niet zolang er mannen in de buurt waren. Een kring van vrouwen geeft toch enorm veel veiligheid, bedankt daarvoor, allemaal!— Marianne
“Ik voel me super Yulia! Heb het superdruk deze en de komende weken maar voor de eerste keer OOIT maak ik me er geen zorgen om. Ik sta hier te lachen, werk dingen af,pak zaken aan,... Heerlijk!! Thanks! Zo fijn om helemaal in mijn vrouwe- en moederkracht te gaan staan... — Dagmar, CEO JOUvolutie Centrum
“Wat mij het meest blijft hangen is ook idd de ‘feel the fear but do it anyway’. Ik kende het reptielenbrein en hoe het allemaal werkt, maar zoals Yulia het uitlegt, het verschil tussen het stemmetje en jij... het zit er zooooo diep ingesleten..... Dus die alertheid is er zaterdag wel wat ingedramd, en dat had ik nodig. Daarnaast is het in een groep zoveel krachtiger (je kunt er nu eigenlijk niet meer omheen) .
“Start met dat ene ding dat je al een hele tijd voor je uitduwt, dat ene ding waar je de bibber van krijgt! Verzin geen excuses meer, wat er ook gebeurt: do it anyway! Alleen zo ga je groeien en succes behalen! Ik ga dat ene ding in de ogen kijken en aanpakken! Ik ga sterven, ik ga zweten, ik ga bibber maar zaterdag heb ik besloten dat ik het waard ben om de wereld mijn kwaliteiten te laten zien! Dankbaar dat ik dit proces met jullie - top wijven - mag delen! — An Huygen, parter FAB academy